В очікуванні сюрпризу: Шав'єр та Едмар почали співпрацю з клубом УПЛ, і це не Металіст — подробиці

Переглядів 413
Андрій Піскун Андрій Піскун
1 голос
В очікуванні сюрпризу: Шав'єр та Едмар почали співпрацю з клубом УПЛ, і це не Металіст — подробиці
Едмар та Шав'єр. Фото: ФК Металіст
Металліст 1925 досяг домовленості про співпрацю з дитячою футбольною школою Шав'єра та Едмара, яка знаходиться в Бразилії.

Харківський клуб оголосив про початок співпраці з бразильською дитячою футбольною школою, власником якої є колишній гравець Металіста Клейтон Шав'єр. 

Його академія знаходиться у Бразилії, у рідному місті Клейтона Сан Хосе де Тапейра, що в штаті Алогао. Там уже зараз тренуються понад 80 дітей. Працює кілька філій і планується відкриття нових.

Компаньйоном Шав'єра є ще одна легенда Металісту — Едмар.

«У нас з Шав'єром своя футбольна агенція, займаємося справами футболістів. Але є в мене і тренерська ліцензія. І хоча з мого боку тренерська робота поки на паузі, у житті все швидко змінюється і, можливо, скоро в цьому напрямку варто буде чекати на сюрприз», — приводить слова Едмара прес-служба Металіста 1925.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от FC Metalist 1925 (@metalist1925_kh)

39-річний Шав'єр виступав за Металіст з 2010 по 2015 рік. За цей час бразилець у складі харківської команди провів 147 матчів, забив 59 м'ячів та зробив 38 результативних передач. 

42-річний Едмар перейшов у Металіст із Таврії у серпні 2007 року. За вісім років у харківському клубі провів 250 поєдинків, у яких забив 29 м'ячів та зробив 26 асистів. Також Едмар відіграв 15 матчів за збірну України та забив один м'яч.

X