В Реброва багато клопоту: тренер Аль-Айна незадоволений грою команди в останніх матчах

Переглядів 578
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
В Реброва багато клопоту: тренер Аль-Айна незадоволений грою команди в останніх матчах
Сергій Ребров. Фото: Google
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров розкритикував гру своїх підопічних в останніх матчах. Чинний чемпіон та володар Кубка ОАЕ не перемагає в трьох поєдинках поспіль.

Український наставник розраховує перервати серію без перемог в найближчому поєдинку проти Аль-Васла.  Ребров розкритикував свою команду за недостатню самовіддачу в перших таймах та проблемну гру в обороні.

«Ми найкраща команда у лізі за кількістю забитих м'ячів (26), але ми у середині за кількістю пропущених м'ячів (14). Це реальна проблема, з якою ми стикаємося. Ось чому ми маємо зосередитися та старанно працювати над обороною».

Перепало від Реброва також Андрію Ярмоленку та його партнерам в атакувальній ланці.

«Ми знову створили багато моментів у недавньому матчі, але не змогли перетворити їх на голи. Ми серйозно готуємося до майбутнього матчу, і у нас є багато проблем, які потрібно вирішити, покращити та приділити їм більше уваги», – наводить слова Реброва клубна прес-служба.

Поєдинок 12-го туру Про-ліги ОАЕ Аль-Айн – Аль-Васл відбудеться в суботу, 24 грудня, початок – 17:30 за Києвом. Аль-Айн Реброва та Ярмоленка у випадку перемоги зможе зрівнятися за очками з майбутнім суперником.

X