Ван Леувен вперше програв з Шахтарем: АЕК розтрощив «гірників» у матчі з двома вилученнями

Переглядів 4771
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Ван Леувен вперше програв з Шахтарем: АЕК розтрощив «гірників» у матчі з двома вилученнями
Шахтар - АЕК. Фото: ФК Шахтар
Донецький Шахтар у товариському матчі поступився з рахунком 0:5 грецькому АЕКу. У цій грі Патрік ван Леувен провів свій другий матч на чолі «гірників».

13 липня відбувся контрольний матч між донецьким Шахтарем та грецьким АЕКом. Це була друга зустріч «гірників» на літніх зборах у Нідерландах.

Шахтар пропустив гол на стартових хвилинах матчу. Гарсія в один дотик завершив в центрі штрафного простріл із лівого флангу. 

«Гірники» отримали червону картку на 28-й хвилині гри. Удод отримав друге попередження за черговий підкат у ноги суперника в центрі поля. Цікаво, що АЕК отримав вилучення ще на 15-й хвилині. Амрабат продовжив говорити та отримав другу жовту.

На 40-й хвилині Шахтар знову пропустив. Фінти від Гарсії на правому фланзі штрафного повз Корнієнка завершились ударом у дальній кут і рахунок став 0:2.

Команди пішли на перерву за рахунку 0:2.

Шахтар пропустив і третє. На 65-й хвилині Пузанков заплутався в ногах у власному штрафному, після чого суперники перехопили м'яч, довели його до Гарсії, а той перекинув недолугого воротаря.

АЕК не зупинявся і в кінці матчу забив четвертий та п'ятий м'яч. Спочатку подачу з правого флангу на дальню стійку головою завершив Зін, опинившись поміж двох захисників. А потім відбувся навіс із правого флангу на дальній кут штрафного, де ван Веєрт скинув під удар зльоту для Зіна.

Фінальний свисток зафіксував розгромно поразку Шахтаря з рахунком 0:5.

  • Шахтар виграв минулий сезон УПЛ.
  • В наступній кампанії донеччани зіграють в Лізі чемпіонів.
  • У першому матч на зборах Шахтар розписав результативну нічию 3:3 з нідерландським АЗ.