«Вартість має збільшитися геометрично»: джерело назвало гравця Динамо, на якому Суркіс може гарно заробити

Переглядів 1756
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Вартість має збільшитися геометрично»: джерело назвало гравця Динамо, на якому Суркіс може гарно заробити
Самба Діалло. Фото: ФК Динамо
Півзахисник Динамо Самба Діалло, який став володарем Кубка Африки у складі молодіжної збірної Сенегалу (U-20), може залишити київський клуб у літнє трансферне вікно.

Самба Діалло став володарем Кубка Африки у складі молодіжної збірної Сенегалу (U-20), капітаном якої він є. Динамівський вінгер провів п'ять матчів на турнірі і забив один гол.

Телеграм-канал «Динамо Київ Inside» повідомив про те, що після тріумфу на континентальній першості президент київського клубу Ігор Суркіс спробує продати сенегальського таланту якомога дорожче.

«Якщо в зимове трансферне вікно на столі президента клубу вже лежала бельгійська конкретика ціною вісім мільйонів євро, то після золотого прокачування вартість має піти в геометрію.

Словом, у найближчих матчах є шанс побачити Діалло у справі. Це маркетинг, панове. Такий продукт перед продажем підлягає марафету», – повідомило джерело.

Контракт 20-річного Діалло з Динамо дійсний до кінця 2026 року. За основну команду київського клубу сенегальський вінгер провів два матчі, але не відзначився результативними діями.

X