«Великі три очки та сухий матч. Каноніри»: Зінченко в інстаграмі відреагував на перемогу Арсеналу

Переглядів 2070
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Великі три очки та сухий матч. Каноніри»: Зінченко в інстаграмі відреагував на перемогу Арсеналу
Зінченко та Стерлінг під час лондонського дербі. Фото: Google
Український легіонер лондонського Арсеналу Олександр Зінченко прокоментував успішний матч своєї команди в лондонському дербі з Челсі. Команда Артети виграла зустріч з рахунком 1:0.

Шостого листопада український футболіст лондонського Арсеналу Олександр Зінченко зіграв за «канонірів» вперше з першого жовтня (тоді було також лондонське дербі тільки з Тоттенгемом і тоді команда Мікеля Артети перемогла з рахунком 3:1). 

Українець на матч 15 туру Прем’єр-ліги Англії з Челсі вийшов в основі після того, як повністю відновився від травми. Зінченко долучився до перемоги своєї команди. Арсенал виграв дербі з рахунком 1:0 завдяки голу Габріела Магальяйнса на 63-й хвилині. Зінченко був замінений на 78 хвилині на Кірана Тірні.

Портал статистики WhoScored оцінив гру українського легіонера в 6,9 балів. Найкращу оцінку отримав автор переможного голу Габріел Магальяйнс (8,0).

З приводу перемоги Арсеналу на Стемфорд Брідж Зінченко у своєму інстаграмі опублікував фотографію з матчу та підписав її такими словами: 

«Massive 3 points and clean sheet. Gunners», що значить «Великі три очки та сухий матч. Каноніри», - написав український футболіст. 

Арсенал після цієї перемоги з 34 очками в активі лідирує в АПЛ. У другого Манчестер Сіті 32 бали. Челсі, маючи 21 очко в активі, знаходиться на сьомій позиції. Олександр Зінченко в цьому сезоні зіграв за Арсенал сім матчів, у яких відзначився одним асистом. 

Додамо, що команда українця в групі А Ліги Європи з 15 балами посіла першу позицію та вийшла до плей-офф.

Наступний матч «каноніри» зіграють в рамках Кубку Англійської ліги з Брайтоном дев’ятого листопада. В рамках АПЛ Арсенал наступний поєдинок зіграє з Вулвергемптоном 12 листопада.

X