Арсенал з Зінченко переміг у дербі Челсі: українець зіграв за «канонірів» вперше з початку жовтня

Переглядів 2001
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Арсенал з Зінченко переміг у дербі Челсі: українець зіграв за «канонірів» вперше з початку жовтня
Колишні партнери по Ман Сіті Олександр Зінченко та Рахім Стерлінг під час лондонського дербі. Фото: AFC
Український легіонер Арсеналу Олександр Зінченко допоміг свої команді здобути перемогу в принциповому матчі 15 туру АПЛ з Челсі. Українець вийшов на поле з перших хвилин.

Шостого листопада український футболіст лондонського Арсеналу Олександр Зінченко зіграв за «канонірів» вперше з першого жовтня (тоді було також лондонське дербі тільки з Тоттенгемом і тоді команда Артети також перемогла з рахунком 3:1). Українець на матч 15 туру Прем’єр-ліги Англії з Челсі вийшов в основі після того, як повністю відновився від травми. Зінченко долучився до перемоги своєї команди. Арсенал виграв дербі з рахунком 1:0 завдяки голу Габріела Магальяйнса на 63-й хвилині. Зінченко був замінений на 78-й хвилині на Кірана Тірні.

Арсенал після цієї перемоги з 34 очками в активі лідирує в АПЛ. У другого Манчестер Сіті 32 бали. Челсі, маючи 21 очко в активі, знаходиться на сьомій позиції. 

Олександр Зінченко в цьому сезоні зіграв за Арсенал сім матчів, у яких відзначився одним асистом. 

Додамо, що команда українця в своїй групі А Ліги Європи з 15 очками посіла першу позицію та вийшла до плей-офф.

Наступний матч «каноніри» зіграють в рамках Кубку Англійської ліги з Брайтоном дев’ятого листопада. В рамках АПЛ Арсенал наступний поєдинок зіграє з Вулвергемптоном 12 листопада. 

X