«Великі відмінності»: Кирюханцев – про Лалатовича та Кривенцова і гру з Гентом у Лізі конференцій

Переглядів 597
Артем Жилінський Артем Жилінський
0 голосів
«Великі відмінності»: Кирюханцев – про Лалатовича та Кривенцова і гру з Гентом у Лізі конференцій
Ігор Кирюханцев. Фото: ФК Зоря
Захисник Зорі Ігор Кирюханцев прокоментував поразку своєї команди у матчі сьомого туру УПЛ від Металіста 1925, а також розповів про відмінності у тренерських підходах Ненада Лалатовича та Валерія Кривенцова.

Ігор Кирюханцев заявив, що підхід Кривенцова суттєво відрізняється від стилю Лалатовича. Також команда зараз лише звикає до вимог нового наставника

«Зараз, під час двотижневої паузи у чемпіонаті у нас з’явився новий головний тренер Валерій Кривенцов. Ми тільки дізнаємося про вимоги нашого наставника, він дізнається про наші можливості. 

Відмінності великі. Потрібно напрацювати зв’язки, трикутники на футбольному полі. Чим ми швидше це зрозуміємо, тим краще», — сказав Кирюханцев для «SportArena».

Футболіст Зорі висловився про найближчий поєдинок в Лізі конференцій. Команда Кривенцова зустрінеться із Гентом.

«Це єврокубки. Тут є інша відповідальність. Найближча гра – важлива зустріч. Ми серйозно готуватимемося до цього матчу. Подивимося, що нам запропонує суперник, який очолює турнірну таблицю чемпіонату Бельгії. Валерій Кривенцов нас завжди налаштовує лише на перемогу. А як там складеться матч, подивимося».

  • В п'ятницю Кривенцов поступився у своєму дебютному матчі Металісту 1925 (2:1).
  • Підопічні Кривенцова йдуть на 12 місці, в їхньому активі п'ять балів.
  • Зоря 21-го зіграє у Любліні з Гентом в рамках першого туру групового етапу Ліги конференцій.