Верес та Ворскла сильнішого не виявили: команду Скрипника врятував дубль Сефері

Переглядів 390
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Верес та Ворскла сильнішого не виявили: команду Скрипника врятував дубль Сефері
Верес проти Ворскли. Фото: УПЛ
У матчі 17-го туру чемпіонату України полтавська Ворскла на виїзді не зуміла обіграти рівненський Верес. Гра завершилася з рахунком 2:2. Дубль на рахунку Сефері.

Сьогодні, 12 березня, відбувся поєдинок 17-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому грали рівненський Верес та полтавська Ворскла. Матч пройшов у Рівному, на полі стадіону «Авангард» та розпочався о 13:00.

У першій половині гри полтавський колектив мав перевагу над суперником, що на 25-йхвилині поєдинку вилилося у забитий гол. 

Кравець з-за лицьової прострілив із лівого флангу, а Сефері на ближньому куті воротарського проштовхнув м'яч під дальню стійку.

Свисток арбітра про завершення першого тайму сигналізував мінімальну перевагу Ворскли.

Статистичні підсумки першого тайму:

  • володіння м’ячем 61% на 39% на користь Ворскли
  • удари 5 на 4 на користь Ворскли
  • удари у ствір воріт 3 на 2 на користь Ворскли

На старті другої половини зустрічі команда Юрія Вірта зуміла зрівняти рахунок. Кльоц зі штрафного на правому фланзі бив у дальній кут на малій висоті, Ісенко відбив перед собою, а рикошет у власні ворота підрізав Кравець.

Ще через 12 хвилин Гайдучук вивів Верес уперед. Дахновський перевів м’яч на лівий фланг на Пасіча, а той віддав до центру штрафного під удар Гайдучику, який і забив другий гол рівненської команди у цьому матчі.

Але команда Віктора Скрипника не мала бажання сьогодні програвати. На 86-й хвилині Сефері з пенальті зрівняв рахунок.

У наступному турі Ворскла зіграє проти Металіста 1925. Гра запланована на 18 березня. Верес поміряється силами з Дніпром-1 цього ж дня.