Вибухи над Кремлем від беспілотників: подія відобразиться на футболі країни-терориста

Переглядів 551
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Вибухи над Кремлем від беспілотників: подія відобразиться на футболі країни-терориста
Дрон на футбольному полі. Фото Google
Транслятор матчів російського чемпіонату «Матч ТВ» переглянув свої технічні можливості через атаку безпілотників на московський Кремль.

Учора стало відомо, що в небі над Кремлем вибухнуло кілька безпілотників. Українська влада заявила, що це не їхніх рук справа, а от московські окупанти у всьому звинувачують саме нас.

Через цю подію в деяких російських містах було запроваджено заборону на використання безпілотників, зокрема й у Москві. Це позначилося і на трансляції матчів РПЛ.

Як повідомляє РБ-Спорт, пропагандистський канал «Матч ТВ» відмовився від використання камер-дронів під час трансляції матчів через заборону, запроваджену владою, оскільки вона зачіпає і їх теж. 

«Безумовно, заборона на використання дронів, введена в регіонах нашої країни, поширюється і на нашу роботу в рамках виробництва трансляцій. Водночас ми переконані, що якість самих трансляцій від цього не постраждає", - заявили у пресслужбі «Матч ТВ».

Нагадаємо, повномасштабна війна в Україні розпочалася 24 лютого 2022 року і триває досі. Українським захисникам уже вдалося деокупувати більшу частину нашої країни.