Відео насиченого тренування Луніна з гравцями Реалу: українець пропусти сім голів та зробив три сейви

Переглядів 294
Євген Чепур Євген Чепур
2 голоси
Відео насиченого тренування Луніна з гравцями Реалу: українець пропусти сім голів та зробив три сейви
Андрій Лунін. Фото: Реал
Воротар збірної України та мадридського Реалу Андрій Лунін проводить активні тренування з партнерами по команді перед матчами Ла Ліги та Суперкубку Іспанії.

Прес-служба Реалу опублікувала відео з одного із тренувань мадридської команди, на якому гравці відпрацьовують удари з лінії штрафного майданчика, а Лунін намагається врятувати власні ворота від взяття.

Зрештою український голкіпер більше пропустив, ніж відбив під час занять зі своїми зірковими одноклубниками – сім проти трьох.

Лунін виступає за Реал з літа 2018 року, тоді він перейшов до мадридського клубу із луганської Зорі за 8,5 млн євро. Його контракт із вершковими розрахований до літа 2024 року, авторитетний портал Transfermarkt оцінює українця у чотири млн євро.

За час своєї кар'єри в Реалі він тричі побував у оренді – Леганес, Реал Вальядолід та Реал Ов'єдо. Загалом за мадридський клуб Лунін зіграв 12 матчів, у яких пропустив десять голів і три гри він провів без пропущених м'ячів.

Нагадаємо, сьогодні, 7 січня Реал має зіграти проти Вільярреала в рамках іспанської Ла Ліги (матч розпочнеться о 17:15 за київським часом), а вже 11 січня «королівський» клуб зіграє проти Валенсії у півфіналі Суперкубку Іспанії.