Відео першого голу Ярмоленко за Аль-Айн у чемпіонаті ОАЕ: українець опинився у потрібному місці

Переглядів 6766
Євген Чепур Євген Чепур
5 голосів
Відео першого голу Ярмоленко за Аль-Айн у чемпіонаті ОАЕ: українець опинився у потрібному місці
Андрій Ярмоленко. Фото: Аль-Айн
Вінгер Аль-Айна Андрій Ярмоленко у другому турі чемпіонату ОАЕ проти Аль-Дафри забив свій перший офіційний гол за нову команду. Українець довів рахунок до розгромного.

Півзахистник збірної України та Аль-Айна Ярмоленко у другому турі чемпіонату ОАЕ відмітився офіційним дебютним м’ячем за нову команду та довів рахунок до 3:0. Пізніше вінгер ще й віддав результативну передачу.

Нагадаємо, що Аль-Айн 25 серпня зустрічався у контрольному матчі з клубом Хаур-Факкан, який посів 11 місце у вищій лізі чемпіонату ОАЕ минулого сезону. Підопічні українського фахівця Сергія Реброва виграли у спарингу з рахунком 3:1.

Півзахисник збірної України Андрій Ярмоленко вийшов у стартовому складі та на 61-й хвилині забив третій гол своєї команди. Цей м'яч став дебютним для українця у складі клубу з ОАЕ.

У минулому турі Ярмоленко дебютував у чемпіонаті ОАЕ. Аль-Айн зіграв у нічию з Аджманом з рахунком 1:1.

 
 
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от УКРАЇНСЬКА АСОЦІАЦІЯ ФУТБОЛУ (@uafukraine)

32-річний Ярмоленко перейшов до Аль-Айна з англійського Вест Хема у статусі вільного агента та підписав контракт терміном на один рік із можливістю продовження ще на сезон.

Минулого сезону Аль-Айн разом із Сергієм Ребровим оформив «золотий дубль», вигравши чемпіонат (всього з однією поразкою) та кубок ліги ОАЕ. Навесні 2023 року Аль-Айн стартуватиме в Лізі чемпіонів АФК.

X