Відомі оцінки Малиновського та Коваленка за матч Спеція – Аталанта: скільки балів здобули наші півзахисники

Переглядів 317
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Відомі оцінки Малиновського та Коваленка за матч Спеція – Аталанта: скільки балів здобули наші півзахисники
Руслан Малиновський. Фото: Аталанта
Півзахисники збірної України Віктор Коваленко та Руслан Малиновський отримали середні оцінки за підсумками матчу між Спецією та Аталантою (2:2) у 16-му турі Серії А.

Обидва українські представники в Серії А розпочали гру Спеція – Аталанта на лаві запасних, вийшовши на поле лише наприкінці другого тайму. Авторитетний портал SofaScore оцінив дії Коваленка у 6.5 балів, що є середнім показником серед тих, хто вийшов на заміну у складі Спеції. А дії Малиновського були оцінені в 6.9 балів – середня оцінка серед усіх гравців Аталанти.

Віктор Коваленко провів на полі всього 12 хвилин і за цей час встиг вісім разів торкнутися м'яча, зробити чотири передачі (три точні та одну ключову), програти одну дуель у повітрі, двічі втратити м'яч, зробити один перехоплення та відбір м'яча.

Руслан Малиновський зіграв лише вісім хвилин, але за відведений йому час 16 разів торкнувся сфери, зробив дев'ять передач (сім точних), три з них були довгими, навіс, успішну спробу дриблінгу, заробити один фол, двічі виграти позицію, раз винести м'яч і один раз виграти верхову дуель.