«Виглядає надзвичайно сумнівно»: Франков відреагував на лист УЄФА та ФІФА на захист Павелка

Переглядів 615
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Виглядає надзвичайно сумнівно»: Франков відреагував на лист УЄФА та ФІФА на захист Павелка
Андрій Павелко та Александер Чеферін. Фото: УАФ
Головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков сумнівається в автентичності листа, який ФІФА та УЄФА нібито надіслали на адресу Української асоціації футболу.

Раніше була інформація, що ФІФА та УЄФА можуть виключити Україну зі своїх організацій через нібито втручання державної влади у футбольні справи, а саме у вибори президента УАФ. Відповідний лист від цих організацій було опубліковано журналістами та працівниками УАФ

Але Артем Франков вважає, що за низкою ознак воно не є справжнім.

«Що стосується ситуації в УАФ/ФФУ. Лист без вихідних, підписаний одночасно двома генсеками різних організацій, ФІФА та УЄФА, виглядає надзвичайно сумнівним. Чекаю на розвиток млявих подій», – написав Франков у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, Виконком УАФ мав пройти ще у березні, але через війну його перенесли. На ньому Павелка мав бути переобраний на третій термін, оскільки він був єдиним зареєстрованим кандидатом.

Додамо, що раніше президент УАФ Андрій Павелко та генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький отримали запобіжний захід у два місяці арешту у справі про розкрадання коштів на штучних полях. Щоправда, обидва вийшли під заставу майже 20 млн грн.

Українських футбольних чиновників підозрюють у розкраданні грошей під час будівництва заводу з виробництва штучних футбольних полів.

X