«Він футболіст Наполі»: італійський футбольний агент зробив сенсаційну заяву про Маліновського

Переглядів 1933
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Він футболіст Наполі»: італійський футбольний агент зробив сенсаційну заяву про Маліновського
Руслан Маліновський. Фото: Google
Італійський агент Даніло Каравелло вважає, що український півзахисник Аталанти Руслан Маліновьский добре би вписався в гру Наполі, але бергамаски хочуть великі гроші за трансфер українця.

Італійський футбольний агент Даніло Каравелло вважає, що півзахисник Аталанти та збірної України Руслан Маліновський добре вписався би в Наполі та в інші команди італійської Серії А.

Для Каравелло Маліновський є гравцем Серії А і він не розуміє труднощів, з якими українець зіштовхнувся в Аталанті. 

«Він чудовий футболіст, я не розумію численних труднощів, які виникли у нього в Аталанті. Він футболіст Наполі, але Аталанта - дорогий магазин. Можу спрогнозувати: майбутнє українця буде за кордоном, якщо його продадуть», - цитує  Каравелло napolipiu.com.

Раніше Руслан Маліновський зіграв за Аталанту в товариському матчі з франкфуртським Айнтрахтом. До слова, наступний спаринг Аталанта зіграє 16 грудня з французькою Ніццею. 

У цьому сезоні Руслан Маліновський зіграв за Аталанту 14 матчів, в яких він відзначився одним голом та двома результативними пасами.

Додамо, що на даний момент Аталанта з 27 очками в активі знаходиться на шостому місці в турнірній таблиці Серії А. Наступний офіційний поєдинок в рамках чемпіонату Італії бергамаски зіграють четвертого січня 2023 року зі Спецією.

X