«Він гидкий персонаж»: Моралес жорстко висловився про Поворознюка та серіал «СМТ Інгулець»

Переглядів 2690
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Він гидкий персонаж»: Моралес жорстко висловився про Поворознюка та серіал «СМТ Інгулець»
Роберто Моралес та Олександр Поворознюк. Колаж «Український футбол»
Український коментатор Роберто Моралес, який зараз несе службу в лавах ЗСУ, доволі жорстко висловився про президента Інгульця Олександра Поворознюка та серіал «СМТ Інгулець».

Роберто Моралес відверто зізнався, що відчуває максимально негативні емоції щодо Олександра Поворознюка.

«Він гидкий персонаж. Просто я не можу щоразу, коли чую слово «Поворознюк» – плюватися. 33 мільйони на цього «паровоза» чи «свиновоза» – смішно звучить».

Між тим, коментатор впевнений, що ідея серіалу «СМТ Інгулець» належить не президенту однойменного клубу, а виключно представникам каналу «1+1».

«Цю ситуацію створив не Поворознюк. Насамперед її створив холдинг «плюсів». Вони його розкрутили! Гівно порівняно з Поворознюком – це ще якісний продукт».

Також Моралес не виключає, що в майбутньому Поворознюк може досягти успіху ще й у великій політиці.

«Поворознюк залишився таким самим, як і 10 років тому, а ті, хто його розкрутив – роблять страшну річ.

Повірте, Поворознюк ще буде народним депутатом України, якщо не пристрелять», – сказав Моралес в ефірі телеграм-каналу «ТаТоТаке».

  • В сезоні 2023/2024 Інгулець знову гратиме в Першій лізі.
  • За підсумками минулого сезону в УПЛ, клуб Олександа Поворознюка посів 14 місце, а у стикових поєдинках поступився черкаському ЛНЗ за підсумками двох ігор з рахунком 2:3.
  • Нещодавно у мережі розгорівся чималий скандал після того, як продакшн телеведучого Юрія Горбунова виграв тендер вартістю 33 мільйони гривень на зйомку серіалу «СМТ Інгулець».
  • Серіал «СМТ Інгулець» розповідає про айтішників, які, за сценарієм, під час війни біжать із Харкова до села на Кіровоградщині, де всім керує фермер Паровоз на прізвисько «Батя». 
  • Багато хто, і небезпідставно, вважає, що його прототипом став аграрій та президент Інгульця Олександр Поворознюк.