«Я б ці гроші роздав військовим»: Поворознюк прокоментував скандальний серіал «СМТ Інгулець»

Переглядів 1812
Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2 голоси
«Я б ці гроші роздав військовим»: Поворознюк прокоментував скандальний серіал «СМТ Інгулець»
Олександр Поворознюк. Колаж: Український футбол
Президент Інгульця Олександр Поворознюк відреагував на новину про зйомки серіалу СМТ «Інгулець», а також розповів про те, куди варто витратити ці кошти.

Президент Інгульця Олександр Поворознюк відреагував на новину про зйомки серіалу «СМТ Інгулець»:

«Хочу прокоментувати інформацію, яка заполонила всі простори інтернету. Люди платять мільйони за рекламу, за піар, а тут мене хтось хоче розпіарити на рівному місці. Знову я отримую безплатну рекламу, знову інтернет тріщить про Поворознюка, а я не можу зрозуміти, що відбувається».

Також керівник петровського клубу розповів, куди варто витрати кошти, які підуть на зйомку серіалу:

«Якби мені заплатили 33 мільйони, щоб я знімав якийсь фільм, то я б ці гроші на другий день роздав усім військовим, і впевнений, що війна закінчилась би раніше», - розповів Олександр Поворознюк в інтерв'ю на youtube-каналі клубу.

Нагадаємо, що вчора появилась інформація про те, що телеканали Дом та UATV знімуть серіал із робочою назвою «СМТ Інгулець» за продюсерства Юрія Горбунова про двох айтішників, що зустрінуться на Кіровоградщині із фермером Олексієм Паровозом по кличці «Батя». Бюджет, який виділить держава - 33 мільйони гривень.

  • Інгулець за підсумками минулого сезону УПЛ брав участь у стикових матчах із черкаським ЛНЗ за право залишитись у Прем'єр-лізі, але за підсумками двох поєдинків програв 2:3.