«Він — Мессі»: Вацко прокоментував виступи молодого українця у відборі до Євро U19

Переглядів 4323
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Він — Мессі»: Вацко прокоментував виступи молодого українця у відборі до Євро U19
Єгор Ярмолюк. Фото: ФК Брентфорд
Відомий коментатор та журналіст Віктор Вацко визначився з гравцем, якого він може назвати найкращим в Україні віком до 19 років. Ним став хавбек Брентфорда Єгор Ярмолюк.

Минулого літа півзахисник Єгор Ярмолюк перейшов із Дніпра-1 до Брентфорда за півтора мільйона євро. 18-річний гравець навіть встиг дебютувати в основі англійської команди у нещодавньому матчі Кубка ліги проти Джиллінгема (6:7 за пен.).

Журналіст Вацко виділив найголовніший талант вікової категорії до 19 років в Україні. Він вважає, що Ярмолюк переріс рівень молодіжного футболу.

«Просто колосальний талант. Про це говорять усі скаути іноземних клубів, які дивилися матчі збірної України U-19. Загалом я чув таку думку, що Ярмолюк на рівні U-19 грає з величезним запасом. Він як Мессі у великому футболі».

Також Вацко порівняв українця з одним із найкращих футболістів історії світового футболу. На його думку, Ярмолюк має всі дані, щоб розкрити свій величезний потенціал.

«У кваліфікації він у трьох матчах забив два голи та зробив дві гольові передачі. У матчі зі Швецією Ярмолюк знущався – Ліонель. Швидкість, дриблінг, неймовірна сміливість у прийнятті рішень. Один на один обіграє. Футболіст величезного потенціалу», – заявив Вацко в ефірі YouTube-каналу «Вацко Live»

Нагадаємо, що днями повідомлялося про можливий перехід Ярмолюка до одного з клубів чемпіонату України. Його контракт із Брентфордом розрахований до літа 2025 року.