«Він отримує десять тисяч стабільно»: стало відомо, скільки заробляє один із лідерів Карпат в Першій лізі

Переглядів 9924
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Він отримує десять тисяч стабільно»: стало відомо, скільки заробляє один із лідерів Карпат в Першій лізі
Олексій Хобленко. Фото:
Відомий журналіст Михайло Співаковський розповів про фінансові умови в Карпатах. За його інформацією, форвард Олексій Хобленко заробляє в команді десять тисяч доларів на місяць.

Михайло Співаковський розповів, що Карпати, які виступають у Першій лізі, мають фінансові можливості для запрошення до клубу гравців із УПЛ.

Наприклад, цієї зими львівський клуб узяв в оренду з Кривбасу форварда Олексія Хобленка і дав йому чималу зарплату у розмірі десяти тисяч доларів.

«Карпати просто тупо перебивають зарплатню. Приклад Хобленка дуже промовистий. Людина була практично основним форвардом Кривбасу, який поступово піднімається у турнірній таблиці. Він перейшов до Карпат і отримує там десять тисяч на місяць стабільно», – заявив Співаковський у програмі ТаТоТаке.

Зазначимо, що 29-річний нападник Хобленко у першій частині сезону провів за Кривбас вісім поєдинків, у яких відзначився одним голом.

Карпати взяли гравця в оренду до кінця наступного сезону. Тоді ж закінчується його контракт із криворізьким клубом. За Карпати Хобленко поки що встиг провести лише один матч.

Нагадаємо, що Хобленко є вихованцем Динамо. У структурі клубу знаходився з 2009 по 2016 рр., проте за першу команду киян він не виступав, граючи за Динамо-2.

Карпати посідають шосте місце у групі підвищення у класі Першої ліги. Від зони перехідних матчів за право вийти до УПЛ команду відокремлює одне очко.