«Він стає сильніше»: Поттер дав оцінку адаптації Мудрика в Челсі

Переглядів 1264
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Він стає сильніше»: Поттер дав оцінку адаптації Мудрика в Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Наставник лондонського Челсі Грем Поттер вірить в те, що Михайло Мудрик зможе себе зарекомендувати з кращої сторони. Коуч розповів про процес адаптації українця в британській команді.

Головний тренер лондонського Челсі Грем Поттер висловився стосовно адаптації в команді українського вінгера Михайла Мудрика, за якого англійський гранд заплатив 100 млн євро.

«Це гравець, в якого ми дуже віримо. Він адаптується. Коли він прибув, він був на початку передсезонної кампанії. Увійти в Прем'єр-лігу - це непросто. З кожним днем він стає сильніше. Він у складі, можливо, він зможе зіграти», – цитує Грема Поттера Absolute Chelsea.

Михайло Мудрик в двох матчах поспіль просидів на лаві запасних Челсі, який виграв у Лідса (1:0) в АПЛ та у Боруссії Дортмунд (2:0), пройшовши до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

Зазначимо стосовно Мудрика те, що на даний момент він зіграв за лондонську команду шість матчів, не відзначаючись результативними діями.

Додамо, що в березні Челсі в рамках АПЛ зіграє з Лестером (11.03) та з Евертоном (18.03). Після цього будуть матчі збірних в рамках відбору Євро-2024.

До слова, 26 березня зіграють між собою Англія та Україна. В цій зустрічі Мудрик матиме шанс себе проявити.