Вірять, що Маліновський виведе команду на новий рівень: Конте та спортивний директор Тоттенгему наполягають на трансфері українця

Переглядів 360
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Вірять, що Маліновський виведе команду на новий рівень: Конте та спортивний директор Тоттенгему наполягають на трансфері українця
Руслан Маліновський. Фото: Google
Українець Руслан Маліновський вже у січні може опинитися в клубі Англійської Прем’єр-ліги Тоттенгемі. Наставник лондонців Антоніо Конте та директор клубу Фабіо Паратічі наполягають на придбанні українця.

Незабаром мають розпочатися перемовини між італійською Аталантою та англійським Тоттенгемом стосовно трансферу українського півзахисника Руслана Маліновського. Про це повідомляє видання TuttoMercatoWeb з посиланням на журналіста Марко Контеріо.

Лондонський клуб вважає українського футболіста головною ціллю у зимове трансферне вікно. На трансфері Маліновського наполягають головний тренер «шпор» Антоніо Конте та спортивний директор клубу Фабіо Паратічі. Італійці вірять, що придбання 29-річного українського півзахисника може допомогти вивести лондонську команду на новий рівень, тому що Тоттенгем вже давно шукає креативного футболіста у центр поля.

Відомо також, що на Маліновського у січні під час зимового трансферного вікна претендуватимуть інші представники АПЛ, італійські Інтер і Мілан, а також французький Марсель.  

У цьому сезоні Маліновський зіграв за Аталанту 14 матчів, у яких він відзначився одним голом та двома результативними пасами.