«Вірю в команду від першого дня»: Йовичевич поділився секретом перемоги Шахтаря над РБ Лейпцигом

Переглядів 442
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Вірю в команду від першого дня»: Йовичевич поділився секретом перемоги Шахтаря над РБ Лейпцигом
Ігор Йовічевіч. Фото: Шахтар
Головний тренер донецького Шахтаря Ігор Йовичевич прокоментував розгромну перемогу своєї команди на виїзді проти німецького РБ Лейпциг з рахунком 4:1.

Наставник Шахтаря Йовичевич після перемоги на РБ Лейпциг з рахунком 4:1 зізнався, що вірить у команду з першого дня, як почав працювати з нею.

«Вірю в команду від першого дня, коли ми почали працювати. Можливо, ніхто не чекав такої яскравої перемоги, адже ми чудово знали, проти кого граємо. РБ Лейпциг – клуб із репутацією, який за бюджетом уходить до топ-3 в німецькій Бундеслізі. 

Клуб дуже потужний, який, можливо, тимчасово проходить через невелику кризу. І ми скористалися цим. Однак заслужили цілковито такий результат, тому що грали серцем».

Також Йовичевич зазначив, що Шахтар грав серцем за Україну, тому переміг.

«Коли граєш серцем за державу, за Україну, то виходить так, як сьогодні. Повністю пишаюся командою і можу сказати, що я зараз – найщасливіший тренер у світі. Це незабутній дебют. 

Усі хлопці віддалися цілковито, абсолютно всі – і персонал, і всі дали команді свою енергію разом із фанатами, які прийшли нас підтримати на стадіоні, й ми їх відчували весь час. Ця синергія – і є наша міць», — сказав Йовічевіч після матчу.  

Нагадаємо, що 14 вересня Шахтар в рамках другого туру Ліги чемпіонів очікує перша за 15 років зустріч з шотландським Селтіком. Раніше український клуб грав проти шотландців у сезоні 2006/2007. Тоді вдома «гірники» виграли з рахунком 2:0, а на виїзді поступилися – 1:2.

X