Влада Седан залишила Зінченка та повернулася в Україну: дружина гравця Арсенала показала недвозначне фото

Переглядів 43769
Євген Чепур Євген Чепур
7 голосів
Влада Седан залишила Зінченка та повернулася в Україну: дружина гравця Арсенала показала недвозначне фото
Влада Седан та Олександр Зінченко. Фото: Google
Дружина українського захисника Арсеналу Олександра Зінченка - Влада Зінченко (Седан) - поділилася новим фото у своїх соцмережах. Найімовірніше, дружина гравця лондонців приїхала в Україну.

Влада Седан опублікувала фотографію в інстаграмі, повідомивши про свій приїзд на батьківщину. Нагадаємо, що дружина Олександра Зінченка є уродженкою Вінниці.

На знімку зображено пункт пропуску з написом "Ласкаво просимо! Україна". Є ймовірність, що дівчина повернулася додому вперше після початку повномасштабної війни, оскільки за останній рік подібних знімків вона не робила.

Найімовірніше, 27-річна Влада прибула в Україну без Олександра, якому за чотири дні доведеться зіграти важливий поєдинок у рамках 35-го туру АПЛ із Ньюкаслом (7 травня). Нагадаємо, що пара, яка зіграла весілля 2020 року, виховує доньку Єву.

Команда українця продовжує боротьбу за чемпіонство. Наразі лондонці посідають друге місце в турнірній таблиці АПЛ, набравши 78 очок у 34-х матчах. Манчестер Сіті йде на першій сходинці з 79 балами і має гру в запасі.

Зінченко перейшов в Арсенал минулого літа з Манчестер Сіті за 35 мільйонів євро. У цьому сезоні 26-річний українець узяв участь у 32-х матчах за лондонську команду, забив м'яч і зробив два асисти.