Власник Челсі хоче купити клуб, за який виступає гравець збірної України: відомі деталі переговорів

Переглядів 5871
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Власник Челсі хоче купити клуб, за який виступає гравець збірної України: відомі деталі переговорів
Тодд Боелі. Фото: ФК Челсі
Американський бізнесмен Тодд Боелі, який є власником лондонського Челсі, зацікавлений у придбанні французького клубу Страсбург, гравцем якого є український захисник Едуард Соболь.

Тодд Боелі планує придбати французький Страсбург, у складі якого виступає український захисник Едуард Соболь. Про це повідомляє авторитетне видання L’Equipe.

Американський бізнесмен, який володіє лондонським Челсі, розпочав переговори з президентом французького клубу Марком Келлером. Боелі хоче придбати 100% акцій Страсбурга, після чого планує фінансувати та розвивати його.

Нагадаємо, що Челсі придбав українського вінгера Михайла Мудрика у донецького Шахтаря в зимове трансферне вікно. Сума угоди становила 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів.

27-річний Соболь перейшов у Страсбург з бельгійського Брюгге в зимове трансферне вікно і провів за французів п'ять поєдинків, у яких зробив одну результативну передачу.

Страсбург провів 24 матчі, набрав 21 очко та посідає 15 місце у турнірній таблиці вищого французького дивізіону.

У найближчому турі Ліги 1 команда українця зіграє на виїзді з Клермоном. Поєдинок відбудеться 26 лютого і розпочнеться о 16:00 за київським часом.

X