«Воно в тебе світле, у тебе ж гроші є?» Я не говорив такої фрази»: Севідов відповів на звинувачення Барилко

Переглядів 2710
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Воно в тебе світле, у тебе ж гроші є?» Я не говорив такої фрази»: Севідов відповів на звинувачення Барилко
Олександр Севідов. Фото: Google
Колишній головний тренер харківського Металіста Олександр Севідов відреагував на інтерв'ю Володимира Барилка, який натякнув на те, що спеціаліст мав до нього упереджене ставлення.

Поголос довкола скандального інтерв’ю Володимира Барилка, де він з-поміж іншого чимало цікавого розповів про екстренера Металіста Олександра Севідова триває. 

По-перше Володимир Барилко заявив, що згоден з довічним відстороненням Олександра Севидова від футболу.

По-друге Барилко пригадав слова Севідова, що натякали йому на заможність його родини, а отже й на відповідне ставлення. Володимир згадав подробиці давньої розмови тет-а-тет зі скандальним спеціалістом.

«З Севідовим прийшов спілкуватися, запитав - «я хотів би поговорити про своє майбутнє».

Він посміхнувся і сказав: «Воно в тебе світле, у тебе ж гроші є». І все спілкування на цьому закінчилося», — розповів Барилко в інтервю для FanDay

Сам же Севідов запевняє, що нічого такого він не казав.

«Я не говорив такої фрази. Наприклад, у мене в стартовому складі грав рідний брат Володимира - Сергій. У нього що, менше грошей?

Думаю, у Володі залишилася на мене якась внутрішня образа через те, що його брат грав, а він ні», — відповів Севідов в розмові з журналістом FanDay

  • В складі Металіста Володимир Барилко зіграв одну офіційну гру в українській Прем'єр-лізі.
  • У березні 2020 року дисциплінарний комітет УАФ через можливі порушення Кодексу етики та чесної гри ФК Суми заборонив Олександру Севідову на п'ять років вести будь-яку діяльність, пов'язану з футболом.
  • В травні 2021 року УАФ назавжди усунула Севідова від футболу, задовольнивши скаргу Комітету з етики та чесної гри.
  • Суд у Лозанні у квітні 2023 року залишив без зміни вирок УАФ, згідно з яким Севідова було довічно відсторонено від футболу за участь в організації договірних матчів у ПФК Суми. Там він із 2017 по 2018 рр. виконував роль консультанта.
  • Севідов очолював львівські Карпати (2013-2014), харківський Металіст (2015-2016), ужгородську Говерлу (2011-2013), Маріуполь (2016-2017) та низку інших клубів.