Воронін став героєм благодійного матчу, оформивши дубль – організатори збрехали з приводу Зінченка та Іммобіле

Переглядів 1214
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Воронін став героєм благодійного матчу, оформивши дубль – організатори збрехали з приводу Зінченка та Іммобіле
Андрій Воронін та Марадонна. Фото: Google
Колишній нападник збірної України Андрій Воронін не втратив свого гольового чуття. Він відзначився дублем у матчі збірної світу проти збірної Італії.

Цього року традиційний благодійний матч під гаслом "Ми граємо за мир" був присвячений Дієго Марадонні. На поле вийшли зірки футболу минулого та сьогодення. Серед гравців, що діють, були Іван Ракитич і Генріх Мхітарян.

Організатори, намагаючись привернути якнайбільше уваги, поширили неправдиву інформацію. Зокрема, анонсованої появи Олександра Зінченка не сталося. З Чиро Іммобіле вийшло ще смішніше. Травмований капітан Лаціо нібито навіть у стартовому складі мав вийти. Однак італієць очікувано навіть не одягав футбольної форми.

Нагадаємо, що Зінченко в дебютному сезоні за Арсенал зіграв дев’ять поєдинків, в яких він відзначився одним асистом. Портал Transfermarkt оцінює його у 32 млн євро.

Зрештою, Україна таки мала своє представництво. У другому таймі на полі з'явився Андрій Воронін. Саме йому судилося стати героєм зустрічі. Воронін грав за команду у синьому. Два голи нападаючого принесли його колективу перемогу.

X