Вперше за три місяці: Яремчук потрапив у стартовий склад Брюгге на гру з лідером чемпіонату Бельгії

Переглядів 895
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Вперше за три місяці: Яремчук потрапив у стартовий склад Брюгге на гру з лідером чемпіонату Бельгії
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
Український нападник бельгійського Брюгге Роман Яремчук вперше за 2,5 місяці потрапив у стартовий склад Брюгге на гру чемпіонату Бельгії з Антверпеном.

Сьогодні, 21 травня, Брюгге прийматиме Антверпен. У складі синьо-чорних у стартовому складі вийде 25-річний український нападник Роман Яремчук.

Зараз Антверпен очолює турнірну таблицю Бельгії, маючи перевагу над Уніоном в одне очко та над Генком в три очки. Брюгге йде на останньому, четвертому місці, в чемпіонській групі.

Для Яремчука сьогоднішня гра стане першою за три місяці у стартовому складі команди. Востаннє з перших хвилин у чемпіонаті Бельгії Роман з'являвся у грі з Уніоном (1:1) – 10 лютого. Не забивав нападник ще довше. Востаннє українець відзначався забитим м'ячем у грі з Сент-Трюйденом у жовтні минулого року.

Всього за Брюгге Роман провів 26 матчів, у яких забив два голи та віддав три асисти.

Учора, 20 травня, головний тренер Брюгге Рік Де Мілль повідомив, що Яремчук хворів останні тижні, але тепер може повноцінно тренуватися. В свою чергу відомий український журналіст та коментатор Віктор Вацко раніше заявляв, що Роман має конфлікт зі спортивним директором клубу