Вперше за тривалий час: лідери Динамо, повернувшись після важких травм відзначилися у грі з Колосом

Переглядів 2794
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Вперше за тривалий час: лідери Динамо, повернувшись після важких травм відзначилися у грі з Колосом
Микола Шапаренко. Фото: ФК Динамо
Півзахисник Динамо Микола Шапаренко та воротар Георгій Бущан через тривалий час повернулися до складу команди. Лідери киян відразу позитивно відзначилися у грі з Колосом.

Київське Динамо розгромило ковалівський Колос у рамках 28-го туру УПЛ. Цей поєдинок відзначився ще й тим, що до складу біло-синіх повернулися два лідери команди: Микола Шапаренко та Георгій Бущан.

Микола отримав травму у вересні під час гри Ліги Європи з Фенербахче. Відтоді він пропустив понад 230 днів і тільки 2 травня повернувся до тренувань з командою. Результативна передача, якою відзначився Шапаренко на Назара Волошина стала для нього першою за сім місяців. Востаннє він асистував, 3 вересня, у грі першого кола із Зорею (2:3).

Цього сезону 24-річний півзахисник встиг провести 10 ігор в усіх турнірах, в яких відзначився двома результативними передачами.

Асист Шапаренка на Волошина, а також інші голи Динамо ви можете побачити у телеграм-каналі FanDay.net

Бущан травмувався цього сезону аж два рази. Спершу він вилетів через травму меніска у вересні минулого року, пропустивши 10 ігор. А вже 1 лютого отримав пошкодження спини, через яке пропустив більш як 80 днів.

У сьогоднішньому матчі з Колосом Георгій відзначився тим, що провів матч на «нуль». Востаннє «сухими» ворота Бущана залишалися 30 листопада минулого року в грі з Металістом (3:0).

У першій частині поточного сезону 28-річний воротар у складі киян провів 13 матчів у всіх турнірах та пропустив 17 м'ячів.

Після сьогоднішньої перемоги Динамо, посідаючи четверте місце чемпіонату України має 56 очок після 28 турів. Наступний свій поєдинок кияни проведуть з рівненським Вересом. Матч розпочнеться у понеділок, 29 травня, о 15:00.

X