Впевнена виїздна перемога: Рух зробив черговий крок до виходу в раунд плей-офф Юнацької ліги УЄФА

Переглядів 850
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Впевнена виїздна перемога: Рух зробив черговий крок до виходу в раунд плей-офф Юнацької ліги УЄФА
Фото: ФК Рух
Львівський Рух U19 провів перший матч другого раунду Юнацької ліги УЄФА. Суперником української команди був чемпіон Туреччини серед команд U-19 стамбульський Галатасарай.

Гра пройшла на стадіоні «Алф Самі Єн» і завершилася впевненою перемогою Руху з рахунком 3:1.

Перша акцентована атака від українців завершилася забитим м’ячем. На п’ятій хвилині після навісу з флангу відзначився Столярчук. Через три хвилин Рух знову забив: Ердем зрізав м'яч у власні ворота.

Господарі оговталися через декілька хвилин, але всі їх намагання гравці львівської команди втримали. Галатасарай виконав безліч кутових, проте жодного разу до удару справа не дійшла.

Та все ж господарі забили. На 34-й хвилині Акман наважився на удар з далекої відстані після розіграшу стандарту. Герета не зміг на цей удар зреагувати.

У другому таймі Галасатасарай більше атакував, але Рух завдяки контратакам знайшов свій шанс. На 79-й хвилині чудова контратака львівської команди завершилася прицільним ударом Добрянського.

Отож, жовто-чорні здобули впевнену перемогу у першому поєдинку проти Галатасараю у Юнацькій лізі УЄФА та створили солідний гандикап перед номінально домашнім поєдинком, який відбудеться 2 листопада у Польщі.

X