«Все нове сприймається складно»: Надєїн пояснив, чому за матч Вереса з Шахтарем доведеться заплатити

Переглядів 788
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
«Все нове сприймається складно»: Надєїн пояснив, чому за матч Вереса з Шахтарем доведеться заплатити
Іван Надєїн. Фото: ФК Верес
Президент рівненського Вереса Іван Надєїн розповів, чому клуб організує трансляцію кубкового матчу з донецьким Шахтарем виключно за платною підпискою у 35 грн.

Іван Надєїн вважає, що футбол не може бути безкоштовним і за все треба платити певну суму грошей. Функціонер розповів, як можна оцінювати 35 гривень. 

«Можна по-різному оцінювати вартість 35 гривень. Для когось - це маленьке пиво, для когось - кава без молока. Для когось - просто невелика сума, яку можна задонатити задля перегляду матчу. Але найголовніше, що ми хочемо показати - футбол не може бути безкоштовним».

Президент Вереса із розумінням поставився до тих, хто не сприймає позитивну цю ідею. Він нагадав, що одного разу Верес зник із футбольної карти України.  

«Я також розумію тих, хто не до кінця сприймає цю ідею. Все нове сприймається складно. Негативна реакція - це теж нормально. У Вересі ми будуємо самоокупний клуб. У Вересі вже була історія, коли клубу дали мішок грошей, потім його забрали і футбол завершився. Чи хочемо ми повторення?», — заявив Надєїн клубній пресслужбі.

  • Верес у восьмому турі гостюватиме в Києві, де зустрінеться з Оболонню. Матч має відбутися 22 вересня. Початок поєдинку заплановано на 17:00.
  • Наразі народний клуб має в активі чотири залікових бали і перебуває на 15-му щаблі.
  • 26 вересня Верес зіграє поєдинок 1/8 фіналу Кубка України проти Шахтаря.