«Все сталося, як на приставці, коли ти граєш у футбол»: ексголкіпер Арсенала оцінив гол Довбика у Лізі чемпіонів

Переглядів 1052
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
«Все сталося, як на приставці, коли ти граєш у футбол»: ексголкіпер Арсенала оцінив гол Довбика у Лізі чемпіонів
Артем Довбик. Фото: СК Дніпро-1
Колишній воротар київського Арсенала, харківського Металіста та ще низки вітчизняних клубів Сергій Погорілий залишився в захваті від гри Артема Довбика в матчі з Панатінаїкосом.

Сергій Погорілий  оцінив шедевр у виконанні Артема Довбика в сітку воріт грецького Панатінаїкоса у матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

«Все сталося, як на приставці, коли ти граєш у футбол і сам обігруєш по півкоманди. Виконавська майстерність Довбика на найвищому рівні. Він отримав м’яч перед чужим штрафним і далі оббіг, обіграв усіх захисників Панатінаїкоса, які з ним були поруч. 

Та ще й поміж ніг пробив голкіперу господарів. Майстер що сказати», – цитує Погорілого Sportarena.

  • Після вильоту з Ліги чемпіонів Дніпро-1 продовжить єврокубкові виступи в третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи.
  • На українську команду чекає протистояння з празькою Славією.
  • Перший поєдинок пройде в столиці Чехії 10 серпня.
  • Матч-відповідь відбудеться через тиждень у словацькому місті Кошице, де дніпровська команда приймає своїх суперників по єврокубках.
  • Сергій Погорілий за час професійних виступів встиг пограти за київські клуби Оболонь-2, ЦСКА та Арсенал, а також за сімферопольську Таврії, харківські Металіст і Геліос.
  • За кордоном Погорілий нетривалий час захищав кольори норвезького Буде-Глімт та грузинського клубу Самтредіа.