«Всі працюють, щоб повернутися до кінця сезону»: лікар Арсеналу оцінив шанси Зінченка на швидке відновлення

Переглядів 2728
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
«Всі працюють, щоб повернутися до кінця сезону»: лікар Арсеналу оцінив шанси Зінченка на швидке відновлення
Олександр Зінченко. Фото: Арсенал
Лікар лондонського Арсеналу Гері О'Дрісколл оцінив шанси Олександра Зінченка, Габріеля Мартінеллі та Вільяма Саліби відновитися до кінця сезону.

У грі з Ньюкаслом захисник лондонського Арсеналу Олександр Зінченко отримав пошкодження литкового м'яза. Відразу з'явилася інформація, що за «канонірів» цього сезону гравець збірної України не зіграє. Трохи пізніше було повідомлення, що до матчів відбору на Євро-2023 Зінченко відновитися не встигне.

Згодом головний тренер Арсеналу Мікель Артета спростував інформацію про те, що Олександр в цьому сезоні більше не зіграє. Однак, матч з Брайтоном Зінченко пропустив, а його команда програла з рахунком 0:3 та суттєво знизила свої шанси на чемпіонство.

Тепер ситуацію вирішив прокоментувати лікар Арсеналу Гері О'Дрісколл, якого запитали не тільки про Олександра, а й про інших травмованих «канонірів». 

«Мартінеллі травмований. Це був жахливий фол, ганебне порушення правил. Має невелике пошкодження, але має бути в порядку. Думаю, до кінця сезону повернеться на поле.

Щодо Зінченка – не впевнений. Побачимо. Всі працюють, щоб повернутися до кінця сезону. Те саме стосується Саліба», – передає слова О'Дрісколла Sport Bible.

Цього сезону Олександр провів 33 матчі за Арсенал у всіх турнірах, в яких забив один гол та віддав два асисти.