«Всі сподіваємося на диво»: Воробей вірить в успіх Шахтаря у сьогоднішньому матчі проти РБ Лейпциг

Переглядів 1929
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
 «Всі сподіваємося на диво»: Воробей вірить в успіх Шахтаря у сьогоднішньому матчі проти РБ Лейпциг
Андрій Воробей. Фото: Google
Колишній нападник донецького Шахтаря Андрій Воробей поділився думками перед сьогоднішньою грою шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів між «гірниками» та німецьким РБ Лейпциг.

Екс-форвард Шахтаря Воробей вважає, що донецькій команді до снаги перемогти РБ Лейпциг. 

«Зараз команда перебуває на такому емоційному підйомі і показує гарну гру. Чому б не зробити результат? Звісно, зробити це буде дуже важко. Тому що РБ Лейпциг у першому турі та РБ Лейпциг у заключному турі — це зовсім різні команди.

Завдання-мінімум команда вже виконала. Звичайно, ми всі сподіваємося на диво і на те, що Шахтар ви́грає. Але це буде дуже важко зробити».

Також Воробей емоційно оцінив гру вінгера Шахтаря Михайла Мудрика.

«Співати дифірамби зараз не хочеться. Але реально зараз Мудрик — це машина і топ-футболіст! Це машина! Так, у нього десь є огріхи в грі в обороні. 

Але те, що він біжить і грає на атаку з шаленою швидкістю, говорить про те, що Мудрик — це зараз топ-футболіст!», — наводить слова Воробея dynamo.kiev

Матч шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів Шахтар – Лейпциг пройде у середу, 2 листопада, на стадіоні «Війська Польського» ім. Пілсудського у Варшаві. Початок – 19.45.

«Гірникам» в останньому турі треба обов'язково перемагати, адже за рівності балів перевага в особистих зустрічах матиме Шахтар.