«Вже траплялося у матчах з Фенербахче та АЕКом»: Луческу пояснив, чому Динамо знову програло

Переглядів 2294
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Вже траплялося у матчах з Фенербахче та АЕКом»: Луческу пояснив, чому Динамо знову програло
Мірча Луческу. Фото: Динамо
Головний тренер київського Динамо Мірча Луческу прокоментував поразку своєї команди у матчі проти Ренну у третьому турі групового етапу Ліги Європи (1:2).

Румунський фахівець Луческу вважає, що Динамо програло, бо втратило концентрацію у кінці гри.

«Добре почали гру, демонстрували хорошу техніку та швидкість, нам вдавалося впоратися з атаками суперника. Але наприкінці матчу ми втратили концентрацію, як вже траплялося в матчах із Фенербахче і АЕКом. 

У майбутньому ми маємо виправити ці помилки та бути абсолютно зосередженими».

Також Луческу нагадав, що Динамо важко постійно перебувати у дорозі, а ще пояснив, чому вирішив випустити на вістрі атаки Бєсєдіна.

«Ми весь час перебуваємо в дорозі, переїжджаємо між Львовом, Краковом та іншими містами, тому у нас немає можливості цілком зосередитися на підготовці. Але в такій складній ситуації ми докладемо всіх зусиль, щоб досягти позитивних результатів.

Я обрав сьогодні Бєсєдіна, тому що він міг нав'язати боротьбу двом сильним центральним захисникам - Родону та Теате. Вважаю, що Артем зіграв дуже добре», — сказав Луческу після матчу.

Ренн та Фенербахче виграли свої матчі та продовжують очолювати нашу групу. Динамо йде без очок та на останньому місці у турнірній таблиці групи.

У наступному турі Ліги Європи Ренн знову зіграє з Динамо. Гра запланована на 13 жовтня. Початок – о 19:45.

Раніше ми повідомляли, що Дніпро-1 врятував нічию у матчі з Вадуцом.