«Я би виділив двох – це Ребров і Шевченко»: Кравець привітно відгукнувся про роботу двох українських тренерів

Переглядів 620
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Я би виділив двох – це Ребров і Шевченко»: Кравець привітно відгукнувся про роботу двох українських тренерів
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Колишній форвард Динамо та збірної України Артем Кравець, який завершив професійну ігрову кар'єру у віці 33-х років, назвав найсильнішого тренера, з яким перетинався.

Колишній нападник Динамо Артем Кравець в інтерв'ю ютуб-каналу «Вацко Live» назвав найсильнішого тренера, з яким він працював у своїй кар'єрі.

«Я би виділив двох – це Ребров та Шевченко. Але все ж таки складно порівнювати Шевченка, він не працював у клубі. Ось якщо враховувати чисто збірну, то дуже прикольною була якість, атмосфера, дисципліна, але це дуже короткий період часу. А ось тримати команду в тонусі та мотивувати її постійно протягом тривалого часу – інша історія.

Я тоді виберу більше Реброва, бо він працював таки з клубом і там набагато складніше. Плюс у тебе ще президент клубу, хтось постійно втрачає мотивацію, а хтось навпаки. І він навчався у цей момент. Але з огляду на те, що він уперше працював як головний тренер, то дуже добре впорався і дали продовжує», — заявив Кравець.

33-річний Кравець має досвід виступів за такі клуби: Динамо (Київ), Арсенал (Київ), Кайсеріспор (Туреччина), Коньяспор (Туреччина), Гранада (Іспанія), Штутгарт (Німеччина), Сакар'яспор (Туреччина).

У складі національної збірної України форвард провів 23 матчі, в яких забив сім голів і зробив чотири результативні передачі.