«Я маю допомагати гравцям»: тренер Челсі пояснив, чому команда забила один гол в шести матчах

Переглядів 618
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
0 голосів
«Я маю допомагати гравцям»: тренер Челсі пояснив, чому команда забила один гол в шести матчах
Грем Поттер. Фото: Google
Головний тренер Челсі Грем Поттер підбив підсумки матчу 25-го туру АПЛ проти Тоттенгема (0:2), який сьогодні проходив у Лондоні.

Челсі в матчі з Тоттенгемом продовжив свою безвиграшну серію у всіх турнірах до шести поєдинків.

Поттер після матчу зізнався, що невдала серія Челсі виникла з декількох причин, наслідки якої впливають на результат.

«Ми розчаровані результатом. Вважаю, що ми добре розпочали гру і добре виглядали протягом перших 20-25 хвилин. Другий там був відносно рівним, але почався він настільки погано, наскільки можливо.

Один гол у шести матчах? Це легке питання, але на нього нелегко відповісти. Іноді доводиться проходити через періоди, коли ти створюєш моменти, але не можеш їх реалізувати, як це сталося проти Боруссії та Саутгемптона. Думаю, ця проблема складається з декількох причин.

Моя робота полягає в тому, щоб не турбуватися про зовнішній тиск. Я повинен продовжувати бути зосередженим на команді та допомагати гравцям», – наводить слова Поттера  football.london.

Нагадаємо, що український півзахисник Челсі Михайло Мудрик вийшов на заміну наприкінці поєдинку з Тоттенгемом, але безрезультативно.

Челсі залишається на десятій сходинці в турнірній таблиці АПЛ з 31 балом в активі. 4 березня Челсі у 26 турі АПЛ проведе свій наступний матч проти Лідс Юнайтед.