«Я назву дві команди»: Хацкевич не вірить в успіх Динамо та Шахтаря у Кубку України

Переглядів 1654
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Я назву дві команди»: Хацкевич не вірить в успіх Динамо та Шахтаря у Кубку України
Олександр Хацкевич. Колаж «Український футбол»
Колишній тренер київського Динамо Олександр Хацкевич назвав фаворитів на перемогу у Кубку України, цікаво, що це не кияни та донецький Шахтар.

Олександр Хацкевич вважає, що Кривбас та Дніпро-1 будуть основними фаворитами на перемогу у кубковому змаганні. Наставник пояснив  та обґрунтував своє рішення. 

«Я назву дві команди: Кривбас із харизматичним Юрієм Вернидубом та Дніпро-1. У криворізького клубу немає великих втрат, а Дніпро-1 зміцнюється досить кваліфікованими футболістами, подовжуючи свою лаву».

Хацкевич назвав основні проблеми Динамо та Шахтаря, що можуть завадити виграти внутрішнє змагання. На думку тренера, киянам та «гірникам» буде складно. 

«Шахтар та Динамо? У киян я бачу великі проблеми в обороні: як у центрі, так і на флангах. Тому Динамо не має великого запасу міцності. Гра Шахтаря залежатиме від того, наскільки далеко їм вдасться пройти в єврокубках», — сказав Хацкевич для Fanday.net.

  • В столичному Будинку футболу відбулося жеребкування першого й другого попередніх етапів Кубка України сезону 2023/2024 років.
  • У першому попередньому етапі візьмуть участь шість команд — чотири представники Асоціації аматорського футболу України й два клуби другої ліги. 
  • На другому виступатимуть 32 клуби — три переможці першого попереднього етапу, а також 29 команд першої й другої ліг. 
  • На обох етапах переможці визначатимуться за підсумками одного поєдинку.