«Я шалено розчарований»: Циганков заступився за одноклубника, якого розкритикували фани Жирони

Переглядів 2132
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Я шалено розчарований»: Циганков заступився за одноклубника, якого розкритикували фани Жирони
Віктор Циганков. Фото: Google
25-річний український півзахисник Жирони після каталонського дербі з Барселоною (0:0) прокоментував поведінку фанів стосовно одноклубника українця Таті Кастельяноса.

Український півзахисник Жирони Віктор Циганков підтримав свого одноклубника Таті Кастельяноса, який в матчі чемпіонату Іспанії з Барселоною (0:0) не віддав пас на українця, коли вони вибігали два в один з воротарем «блаугранас» Марком-Андре тер Стегеном.

«Я побачив багато хейту на адресу мого брата, і я шалено розчарований. Таті - перша людина, яка хоче тільки найкращого для команди. Я на 100% впевнений, що він дасть цьому клубу набагато більше. Ми всі вчимося на своїх помилках, але продовжуємо йти разом», - написав Циганков в сторіз в Instagram.

Раніше ми повідомляли, що після матчу з Барселоною аргентинський форвард Жирони Таті Кастельянос розплакався у роздягальні через те, що він не віддав пас на Віктора Циганкова, коли вони вибігали два в один. Також аргентинець видалив свої сторінки в твіттері та в інстаграмі через критику фанатів, які незадоволені тим, що він не віддав пас на Циганкова в матчі з Барсою.

Зазначимо, що Жирона на даний момент із 35 очками в активі посідає 11 місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.

Додамо також, що Віктор Циганков зіграв за каталонську команду дев’ять матчів, у яких він три рази відзначився голами і три рази записав до свого активу результативні передачі.