«Я сподіваюся, що Русин підтвердить це своїми словами»: журналіст розповів про суперечку гравця Зорі і Ваната

Переглядів 8733
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
3 голоси
«Я сподіваюся, що Русин підтвердить це своїми словами»: журналіст розповів про суперечку гравця Зорі і Ваната
Назарій Русин та Владислав Ванат. Колаж: «Український футбол»
В минулому сезоні УПЛ нападник Зорі Назарій Русин забив 13 голів, а форвард Динамо Владислав Ванат – 12. Коментатор Володимир Звєров розповів про суперечку між гравцями.

У матчі другого туру УПЛ Зоря програла Кривбасу із рахунком 1:3. Після двох матчів у команди Ненада Лалатовича нуль очок.

Володимир Звєров побував на цій грі і поговорив з форвардом луганського клубу Назарієм Русиним щодо бомбардирської суперечки із нападником Динамо Владиславом Ванатом.

«Олег Венглінський, як людина що тренує Ваната індивідуально, посперевся із Русиним – хто більше заб'є у попередньому чемпіонаті і вийшло так, що у Русина було 13 м'яча, у Ваната – 12.

Виграв Назарій Русин. Перед матчем я з ним поговорив і він впевнений, що він виграв. Каже «подивіться на сайті УПЛ, а в мене там 13 забитих м'ячів».

Спортивний журналіст висловився щодо цієї суперечки в контексті технічної поразки Зорі від Минаю в кінці минулого сезону. Тоді луганська команда виграла із рахунком 3:0, проте через помилку із заявкою гравців, перемогу з ідентичним рахунком зарахували підопічним Володимир Шарана.

«Взагалі в регламенті ніде не написано, що за технічну поразку Зорі від Минаю, де Русин забив два м'ячі, які власне в протокол не внеслися, вони вносяться в список бомбардирів.

Тобто, за його словами, Назарій виграв цю суперечку. Я сподіваюся, що Русин підтвердить це словами в наступному відео», – сказав ведучий в ефірі передачі «Звєров про футбол».

  • У нинішньому сезоні після двох матчів УПЛ у Русина всього один гол, а у Ваната вже три.
  • Наступний матч Зоря проведе 13 серпня проти Ворскли у третьому турі Прем'єр-ліги. Початок о 14:00.
  • Динамо ж 10 серпня зіграє проти грецького Аріса у третьому раунді кваліфікації до Ліги конференцій. Матч розпочнеться о 21:15.
  • В УПЛ підопічні Мірчі Луческу зустрінуться 13 серпня з Металістом 1925. Початок о 18:00.