«Я свого часу також у Хмельницькому тренував сільську команду»: Маркевич висловився про нове місце роботи сина

Переглядів 21353
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Я свого часу також у Хмельницькому тренував сільську команду»: Маркевич висловився про нове місце роботи сина
Остап Маркевич. Фото: Google
Мирон Маркевич розповів, чому його його син Остап Маркевич розпочав роботу в Польщі, а саме в команді Радуня, яка виступає в третьому дивізіоні.

Мирон Маркевич висловився стосовно того, що його син Остап Маркевич очолив команду з третього польського дивізіону Радуню.

«Йому треба працювати. Пропозицій із вищого дивізіону не було, тому він обрав Радуню. Я свого часу також у Хмельницькому тренував сільську команду і нічого зі мною не трапилося. Головне – не сидіти без роботи, а набувати досвіду. Тож нічого страшного я в цьому не бачу», – сказав Мирон Маркевич в інтерв’ю FanDay.net.

Також Мирон Богданович сказав, на який термін у сина розрахований контракт із Радунею і чи збирається він повернутися в УПЛ.

«У нього контракт із Радунею до кінця цього сезону. Щодо його роботи в Україні, то спочатку потрібно отримати запрошення», – додав Маркевич.

Зазначимо, що раніше в Україні Остап Маркевич тренував такі команди, як Агробізнес, Чорноморець (Одеса) та Маріуполь. В Іспанії він працював з молодіжною командою Вільярреала.

X