«Я в шоці від цього»: Буряк не зрозумів Петракова, який викликав до збірної Вірменії легіонерів з клубів рф

Переглядів 1478
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
«Я в шоці від цього»: Буряк не зрозумів Петракова, який викликав до збірної Вірменії легіонерів з клубів рф
Леонід Буряк. Фото: Google
Легендарний гравець київського Динамо Леонід Буряк прокоментував рішення головного тренера збірної Вірменії Олександра Петракова викликати чотирьох представників чемпіонату росії.

Напередодні Петраков визначився з гравцями збірної Вірменії, які отримали виклик на весняні матчі відбору на Євро-2024. На подив багатьох в Україні, в цьому списку виявилося чотири футболісти, які грають у російських клубах.

Буряк зізнається, що не може зрозуміти логіку Петракова, який після початку нової фази російсько-української війни був досить радикальним стосовно країни-агресора та змушений миритися з тим, що найкращі вірменські футболісти в основному представляють чемпіонат «країни 404».

«Те, що говорять люди, і що роблять - це різні речі. На жаль, це наша дійсність. Я теж цього не зрозумію. Складно сказати, [чим керувався Петраков,] особливо в тій ситуації, в якій зараз вся наша країна. Адже є маса футболістів, які грають в інших країнах. Свого часу їхня збірна натуралізувала і французів, і аргентинців вірменського походження. Чесно кажучи, я в шоці від усього цього», – сказав Буряк в коментарі FanDay.net.

У відборі на Євро-2024 збірна Вірменії зіграє з командами Хорватії, Уельсу, Туреччини та Латвії.