Як потрапити вболівальникам на матч Англія-Україна у кваліфікації до Євро-2024: покрокова інструкція від УАФ

Переглядів 687
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Як потрапити вболівальникам на матч Англія-Україна у кваліфікації до Євро-2024: покрокова інструкція від УАФ
Англія - Україна. Фото: УАФ
Збірна України зіграє з Англією у першому турі відбору на Євро-2024. Стало відомо, як потрапити на поєдинок, який відбудеться 26 березня на лондонському Вемблі.

Перший матч збірної України у кваліфікації до Євро-2024 відбудеться 26 березня о 19:00 за київським часом на стадіоні «Вемблі» проти Англії. Стартував продаж квитків на матч першого туру відбору Євро-2024, повідомляє УАФ.

Квитки доступні у чотирьох цінових категоріях — 35, 45, 60, 75 фунтів. До речі, для студентів, пенсіонерів та дітей до 16 років діє знижка 10 фунтів. Потрібно зареєструватися на сайті, але вхід з території України обмежений, тому потрібно знаходити альтернативні шляхи, щоб потрапити на інтернет ресурс.

Перепустки продаються в українські сектори та не є іменними. Один уболівальник може купити до восьми квитків. Квитки прийдуть на пошту зареєстрованим уболівальникам за один-два тижні до матчу. Обов’язково потрібно роздрукувати квитки у форматі А4.

Нагадаємо, окрім України та Англії, у групу C також потрапили Італія, Північна Македонія і Мальта. У фінальну частину Євро-2024, яку прийме Німеччина, вийдуть по дві найкращі команди з кожної групи.

X