Як відреагує Фонсека? Лілль запропонував великі гроші за півзахисника збірної Росії

Переглядів 432
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Як відреагує Фонсека? Лілль запропонував великі гроші за півзахисника збірної Росії
Паулу Фонсека. Фото: Maxppp
Французький Лілль, головним тренером якого є екснаставник Шахтаря Пауло Фонсека, хоче підписати російського футболіста, пропонуючи за його трансфер більше десяти мільйонів.

Нещодавно колишній головний тренер Шахтаря Пауло Фонсека зробив заяву, в яких засудив трансфери із європейських клубів до команд російської Прем'єр-ліги.

Але тепер Лілль, який португальський спеціаліст очолює зараз, хоче оформити підписання молодого півзахисника збірної Росії та московського Спартака.

Мова йде про 20-річного Даніїла Дєнісова. За нього французький клуб вже запропонував 11 мільйонів євро. Про це повідомило видання Metaratings.

Зазначається, что спортивний директор Спартака Пол Ешворт думає про те, щоб відхилити пропозицію Лілля.

  • Фонсека працював з Шахтарем з 2016-го по 2019 роки. Наразі португальський спеціаліст є останнім тренером, який виводив «гірників» до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (у сезоні 2017/18).
  • З липня 2022 року Фонсека очолює французький Лілль, в якому грає ексфутболіст донеччан Ісмаїлі. Угода спеціаліста з клубом чинна до червня 2024 року.
  • Після трьох матчів нового сезону Ліги 1, підопічні португальського спеціаліста посідають 10 сходинку, маючи чотири бали.