«Як взагалі цю людину могли покликати?»: Дитятьєв назвав, кого не можна було запрошувати на матч команд Зінченка та Шевченка

Переглядів 18556
Артем Жилінський Артем Жилінський
11 голосів
«Як взагалі цю людину могли покликати?»: Дитятьєв назвав, кого не можна було запрошувати на матч команд Зінченка та Шевченка
Олексій Дитятьєв. Фото: ФК Львів
Колишній футболіст ФК Львів Олексій Дитятьєв розповів про неприємний інцидент, що стався на благодійному матчі Олександра Зінченка та Андрія Шевченка.

Дитятьєв розповів, що знайомий із багатьма учасниками матчу, які організували поєдинок на окупованій російськими військами українській території.

«Звичайно, я знаю багатьох, але широкому загалу ці прізвища нічого не скажуть. Деякі потім вибачалися і казали, що не хотіли приймати в цьому участь, але репутація – це така справа, що її важко відбілити. В мене взагалі дуже багато запитань до деяких мешканців Нової Каховки, які в певній мірі співпрацювали з ворогом. Час всіх розсудить».

 Велике обурення у Дитятьєва викликав рефері цього матчу. Ексзахисник дав чітке пояснення своєму неволенню.

«Судив той матч Анатолій Бакулін. Його син зараз працює в Англії, він обслуговував матч Game4Ukraine, що для мене дуже дивно. Велике запитання до організаторів: як цю людину взагалі могли покликати судити гру?

Наскільки мені відомо, Анатолій Бакулін працював на матчі окупантів добровільно, а не примусово. Ось з такою людиною сфотографувався Шевченко. Дуже дивно, що із заявки Game4Ukraine виключили Еріка Абідаля, який їздив у росію, але погукали колаборантів»., — сказав Дитятьєв для «Українського футболу».

  • Російські окупанти захопили Нову Каховку 24 лютого 2022 року. Відтоді місто на Херсонщині стало фактично військовою базою РФ.
  • Шевченко очолював збірну України з 2016 по 2021 рік. Також 46-річний спеціаліст три місяці очолював італійську Дженоа.
  • Всі зібрані кошти від проведення Game4Ukraine  підуть на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею Чернігівської області, зруйнованого окупантами у березні 2022 року.