«Якби були першими, то було б краще»: Кучер назвав головне досягнення сезону Дніпра-1 після історичного срібла

Переглядів 797
Максим Недавній Максим Недавній
4 голоси
«Якби були першими, то було б краще»: Кучер назвав головне досягнення сезону Дніпра-1 після історичного срібла
Олександр Кучер. Фото: Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер прокоментував результат матчу 30-го туру УПЛ з Кривбасом (1:0) та поділився емоціями від сезону 2022/23 і здобуття срібних нагород чемпіонату України.

На післяматчовому інтерв'ю наставник дніпрян Олександр Кучер прокоментував результат матчу 30-го туру УПЛ між Дніпром-1 та Кривбасом (1:0).

«Весь рік ми прагнули грати, перемагати і добиватися позитивного результату. Це те, що ми зробили за цей рік, а головне, що дали інтригу у чемпіонаті. Нас почали вже поважати і це було видно по останніх матчах, що хлопців з їх грою суперники вже починають бояться. Нам у сьогоднішньому матчі потрібна була тільки перемога, котру ми і здобули», приводить слова тренера пресслужба Дніпра-1.

Також Кучер назвав історичною подією завоювання срібних нагород УПЛ і поділився думками чи вірив він в успіх команди на початку сезону.

«Якби були першими, то було б краще (посміхається), Але, якщо покласти руку на серце, то і друге місце – це теж велика подія. Я тут не буду лукавити».

Дніпро-1 вперше в історії став віцечемпіоном країни і наступного сезону зіграє кваліфікаційні матчі за право виступати в груповому етапі Ліги Чемпіонів.

Нагадаємо раніше стали відомі потенційні суперники срібного призеру УПЛ в кваліфікаційних матчах Ліги Чемпіонів.