«Який це розвиток?»: легендарний фахівець назвав гравця Шахтаря, який перестав йому подобатися

Переглядів 383
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Який це розвиток?»: легендарний фахівець назвав гравця Шахтаря, який перестав йому подобатися
Віталій Кварцяний. Фото: Google
Знаменитий український колишній головний тренер луцької Волині Віталій Кварцяний поділився думкою про гру півзахисника донецького Шахтаря Артема Бондаренка.

Віталій Кварцяний зізнався, що отримував кайф від гри Артема Бондаренка, але зараз, на його думку, футболіст перестав розвиватися.

«Раніше я отримував неймовірне задоволення від гри Бондаренка з Шахтаря. Але зараз він мені перестав подобатися. Артем почав грати назад, поперек, постійно пасується зі Степаненком у центрі поля. Який це розвиток?».

Також легендарний фахівець зазначив, що Шахтар намагається копіювати Барселону і Ман Сіті, що негативно позначається на прогресі Бондаренка.

«Бондаренко хороший футболіст, але вони його затиснули, намагаючись прищепити гру Барселони і Манчестер Сіті. Шахтарю потрібно показувати свій футбол, а не копіювати когось.

У Шахтаря зараз немає своєї гри. Вони повинні не вилазити з чужого штрафного, а виходить - що не вилазять зі свого», - сказав Кварцяний в ексклюзивному інтерв'ю для FanDay.net. 

У нинішньому сезоні у всіх турнірах за Шахтар Бондаренко провів 36 матчів, забив вісім голів і віддав п'ять результативних передач.

X