Яремчук не забив, а Брюгге знову не переміг: відома оцінка українця за матч чемпіонату Бельгії

Переглядів 781
Павло Клименко Павло Клименко
0 голосів
Яремчук не забив, а Брюгге знову не переміг: відома оцінка українця за матч чемпіонату Бельгії
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
У поєдинку 21-го туру чемпіонату Бельгії Сент-Трюйден на своєму стадіоні приймав чинного чемпіона країни Брюгге. Матч завершився внічию з рахунком 1:1.

Український нападник Брюгге Роман Яремчук вийшов у стартовому складі. Форвард відіграв 81 хвилину і був замінений.

Яремчук знову не зміг уразити ворота суперника. Авторитетний статистичний портал Whoscored оцінила гру Яремчука на 6.3 балів. Це середня оцінка за командою, але найнижча із трьох футболістів атаки.

Найгіршим, на думку порталу, у складі синьо-чорних став голкіпер Міньйоле – 5.9. Найкращий – лівий захисник Мейєр з оцінкою 6.7.

Інший статистичний портал Sofascore оцінив дії Яремчука у 6.7 балів. Найгірший – Міньоле (6.1), а найкращим у складі Брюгге став Одої – 7.3.

Брюгге – перший чинний чемпіон Бельгії за більш ніж 30 років, який не вигравав у наступному сезоні шість матчів поспіль.

Зазначимо, що останню перемогу команда Яремчука здобула 9 листопада у матчі Кубка Бельгії над Патро Ейсден з рахунком 2:0. У чемпіонаті Брюгге не може відсвяткувати перемогу п'ять поєдинків поспіль.

27-річний український нападник провів за синьо-чорних у нинішньому сезоні у всіх турнірах 20 матчів, забив два м'ячі та віддав три результативні передачі.

Контракт Яремчука Брюгге діє до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця у 12 мільйонів євро.

Наразі Брюгге посідає четверте місце у турнірній таблиці чемпіонату Бельгії, набравши 36 очок. Наступний матч підопічні Скотта Паркера проведуть проти Шарлеруа. Гра відбудеться 22 січня.

X