Яремчук отримав одну з найнижчих оцінок: Брюгге українця знову не переміг

Переглядів 422
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Яремчук отримав одну з найнижчих оцінок: Брюгге українця знову не переміг
Роман Яремчук. Фото: Google
Український форвард Брюгге Роман Яремчук взяв участь у матчі чемпіонату Бельгії з Антверпеном. Скотт Паркер випустив українця на поле на 89 хвилині.

П'ятого лютого в рамках 24 туру бельгійської Ліги Жюпіле зустрічалися команди з першої четвірки, а саме Антверпен Марка ван Боммеля та Брюгге Скотта Паркера.

Англійський спеціаліст залишив українського форварда Брюгге Романа Яремчука на заміні. Українець вийшов на поле тільки на 89 хвилині. Він встиг зіграти одну хвилину основого часу та у додатковий час. Ця зустріч завершилася в нульову нічию.

Портал статистики WhoScored оцінив гру Яремчука, який мав мало часу для того аби себе проявити, в 6,1 бали. У складі Брюгге нижче оцінку отримав тільки форвард Ланг (6,0).

Брюгге після цього поєдинку з 41 очком знаходиться на четвертому місці в турнірній таблиці чемпіонату Бельгії. Антверпен з 47 балами іде третім. 

Наступний матч Брюгге зіграє з ФК Юніон Сент-Жилуа десятого лютого. Після цього на Брюгге чекає перший матч плей-офф Ліги чемпіонів із колишньою командою Яремчука Бенфікою (15.02).