«Яремчук потрапив в круговерть невдач та не може вибратися звідти»: експерт оцінив перспективи форварда в Брюгге

Переглядів 466
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Яремчук потрапив в круговерть невдач та не може вибратися звідти»: експерт оцінив перспективи форварда в Брюгге
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
Коментатор Setanta Sports та Megogo Ігор Бойко висловився про можливий конфлікт нападаючого Романа Яремчука з головним тренером Брюгге Карлом Хуфкенсом.

Раніше стало відомо, що Яремчук не потрапив у заявку Брюгге на поєдинок 15-го туру чемпіонату Бельгії проти Остенде. 

«Проблемою стало те, що тренер йому не дуже довіряє. Новий тренер Карл Гуфкенс з багатьма футболістами, навіть більш важливими для клубної історії та ієрархії, поводив себе суворо та не церемониться з Яремчуком.

Звичайно, Яремчуку це не може подобатися, але він поки нічого не може дати команді, окрім як власне незадоволення. Не кажучи вже про те, що не може дати команді більше, ніж Жутгла, Сова та Ланг».

Журналіст зазначив, що українському форварду потрібно довести своєю роботою на місцях в основному складі Брюгге. 

«Що далі? Є одне велике правило, яке завжди забувають: шанс отримують, а довіру - заслуговують. 16-мільйонного форварда просто так не спишуть, але він має теж зробити щось, аби довести, що вартий усіх цих грошей.

Поки ж Яремчук потрапив в круговерть невдач та не може вибратися звідти», – написав Бойко у Telegram-каналі «Противний голос».

У поточному сезоні 26-річний Яремчук у складі Брюгге провів вісім матчів у всіх турнірах, у яких забив два м'ячі та зробив дві результативні передачі.

На даний момент Брюгге посідає третє місце у турнірній таблиці чемпіонату Бельгії, набравши 29 очок, а у Лізі чемпіонів команда здобула путівку до 1/8 фіналу.

X