Яремчук не потрапив у заявку Брюгге: джерело повідомило причину – назріває конфлікт

Переглядів 638
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Яремчук не потрапив у заявку Брюгге: джерело повідомило причину – назріває конфлікт
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
У суботу, 29 жовтня, у матчі 15-го туру чемпіонат Бельгії Брюгге на своєму стадіоні прийме Остенде. Головний тренер чорно-синіх Карл Хофкенс оголосив заявку на цей поєдинок. Тренер покарав Романа Яремчука.

На матч проти Остенде форвард збірної України Яремчук не потрапив до заявки. Варто відзначити, що в бельгійському гранді також виступає ще один українець Едуард Соболь і він матиме шанс вийти на футбольне поле в наступному турі.

Яремчук не вважається основним гравцем Брюгге. У бельгійському чемпіонаті форвард чотири рази з’являвся у стартовому складі чинних чемпіонів країни. В Лізі чемпіонів українець жодного разу не вийшов у стартовій одинадцятці.

Але за даними Voetbal Nieuws, у Яремчука відбувся конфлікт з головним тренером Брюгге. Джерело розповіло свою версію подій. Форвард збірної України під час тренування почав сперечатися з тренером через те, що він не вийшов на поле у матчі Ліги Чемпіонів проти Порту, де команда українця поступилася з рахунком 0:4.

Враховуючи те, що Яремчук не ключовий гравець комнади, а стосунки головного тренера з нападником прохолодні, Хофкенс вирішив покарати українського форварда за такі слова. Можливо, цей інцидент переросте в щось більше.

Нагадаємо, що Брюгге влітку заплатило Бенфіці за Яремчука 16 мільйонів євро. А це рекорд для бельгійського клубу. Нападник в складі Брюгге з’являвся на полі у восьми іграх та встиг відзначитися двома голами, і записати на свій рахунок дві гольові передачі.

X