Яремчук поза заявкою на матч чемпіонату Бельгії: інсайдери розповіли нові подробиці про українського форварда Брюгге

Переглядів 1359
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Яремчук поза заявкою на матч чемпіонату Бельгії: інсайдери розповіли нові подробиці про українського форварда Брюгге
Роман Яремчук. Фото: Google
Роман Яремчук пропустить поєдинок вищого дивізіону чемпіонату Бельгії через те, що головний тренер Брюгге не включив його до заявки на матч.

У суботу, 29-го жовтня, у рамках 15-го туру бельгійської Лігі Жюпіле Брюгге на своєму стадіоні «Ян Брейдел» гратиме з Остенде. Головний тренер Брюгге Карл Хофкенс не заявив на цей поєдинок українського форварда команди Романа Яремчука. 

Інсайдери вже дали інформацію, що у Яремчука відбувся конфлікт з головним тренером Брюгге. Джерело розповіло свою версію подій. Форвард збірної України під час тренування почав сперечатися з тренером через те, що він не вийшов на поле у матчі Ліги Чемпіонів проти Порту, у якому команда українця поступилася з рахунком 0:4. Враховуючи те, що Яремчук не ключовий гравець команди, а стосунки головного тренера з нападником прохолодні, Хофкенс вирішив за такі слова не включати українського форварда до заявки на матч чемпіонату Бельгії.

Але за інформацією Het Laatste Nieuws, причина відсутності нападника Романа Яремчука у заявці на матч 15-го туру бельгійської Лігі Жюпіле з Остенде невідома. Також джерело зазначає, що 26-річний форвард збірної України повністю здоровий. І відомо лише про те, що Роман дізнався про те, що не візьме участь у поєдинку чемпіонату Бельгії на п'ятничному тренуванні. На даний момент, клуб та оточення футболіста не коментували причини такого рішення коуча бельгійського гранда.

Яремчук у цьому сезоні зіграв за Брюгге у десяти поєдинках, забивши два голи та віддавши два результативних паси.

До слова, інший український легіонер Брюгге Едуард Соболь потрапив до заявки команди на поєдинок. Матч Брюгге – Остенде відбудеться 29-го жовтня. Початок зустрічі о 21:45.

X